GEODEZIJA ZA VELIKE KORISNIKE

GEOMODELING d.o.o. posjeduje suglasnost Državne geodetske uprave za obavljanje poslova državne izmjere i katastra nekretnina, a ovlaštenici tvrtke GEOMODELING posjeduju višegodišnje iskustvo iz područja geodezije i izrade elaborata, gdje pružamo usluge geokonzaltinga i izrade geodetskih elaborata za potrebe pravnih osoba.

opširnije...

 
INFORMATIČKA TEHNIČKA RJEŠENJA

Prateći suvremene tehnologije, GEOMODELING se specijalizirao za izradu produkata dobivenih iz 3D detaljnog prostornog snimanja, revoluciju u točnom i vjernom prikazu prostornih objekata (3D modeli, tehničke dokumentacije, animacije...). Ukoliko želite izraditi točan i vjeran 3D model građevine, animiran u film ili pripremljen i iscrtan za tehničku dokumentaciju, obratite nam se s povjerenjem.

opširnije...
PROSTORNI INFORMACIJSKI SUSTAVI

Nudimo vrhunske usluge uspostave geoinformatičkih sustava (GIS, KIS) za velike korisnike, uvodimo jedinstveni know-how, kojim zatvaramo kompletni projekt od ciljanog prikupljanja prostornih podataka sukladno predviđenom modelu podataka do implementacije sustava i pružanja podrške klijentu.

opširnije...
BENTLEY PRODUKTI

Prateći trendove suvremenih tehnologija iz područja geoinformatike tvrtka GEOMODELING d.o.o. se bavi prodajom i podrškom Bentley programskih proizvoda.
Za tvrtke koje prepoznaju vrijednost prostornih podataka i njihovu veliku uporabnu vrijednost u poboljšanju poslovanja stojimo na raspolaganju i u transferu znanja korištenja tehnologije.


opširnije...