Projektiranje mostova

Bentley-evi alati za projektiranje mostova: RM Bridge, LEAP Bridge i STAAD čine temelje Bentley-va fokusa na Bridge Information Modeling (BrIM).

 

Razvoj terena

Dugogodišnji izbor vladinih agencija, Bentley-eve aplikacije za projektiranje terena su sada u upotrebi diljem arhitektonskih, inženjerskih i izvođačkih kompanija. Integrirane aplikacije donose inovacije i efikasnost u projektiranju terena, gradilišta te bilo kojih projekata vezanih uz zemljane radove, te omogućuju uspješne i profitabilne projekte.

 

Projektiranje i proračunavanje zgrada

Bentley-i multi-disciplinski proizvodi omogućavaju arhitektima, inženjerima, strojarima i ostalim profesionalcima mogućnost projektiranja, proračunavanja, gradnje i upravljanja zgrada svih tipova.

 

Kartiranje

Bentley nudi široku paletu proizvoda za geodeziju, GPS, fotogrametriju, daljinsko mjerenje, izradu rastera, konverzije, kartiranje, izradu karata te ostale prostorne aplikacije bazirane na MicroStation-u, u suradnji s mnogobrojnim razvojnim programerima izvan Bentley-a.

 

Građevinarstvo

Bentley nudi aplikacije za praćenje izgradnje, projektiranja i provjere građevine na samom gradilištu. Aplikacije omogućavaju znatnu uštedu jer smanjuju potrebu za ponovnim projektiranjem prije upotrebe dostupnih podataka.


Projektiranje tvornica, elektrana...

Bentley ima kompletan i interoperabilan sustav proizvoda koji sadrže vodeće alate za projektiranje u 2D i 3D okruženju.


Projektiranje komunikacijske infrastrukture

Bentley nudi cijeli asortiman proizvoda za upravljanje izvan objekta i unutar objekta.

 

Upravljanje tvornicama, elektranama...

Bentley pruža sistem za upravljanje s tvornicama koji nudi instantne odgovore na komplicirane probleme spajajući informacije i određene protokole.

 

Konceptualno projektiranje tvornica

Bentley nudi razumljivi set integriranih proizvoda koji omogućavaju automatizaciju konceptualnog projketiranja složenih postrojenja, elektrana, tvornica itd.

 

Projektiranje i upravljanje željeznica

Bentley-eva rješenja za upravljanje željeznicama sadrže dijelove od prikupljanja podataka, projektiranja pa sve do upravljanja imovinom i održavanja.

 

Projektiranje i analiziranje plinske i električne infrastrukture

Bentley-evi produkti projektiranje mreža za transmisiju i distribuciju podržavaju kompletni sustav od planiranja, projektiranja, proizvodnje i upravljanja sve do rastavljanja i završetka upotrebe objekta.

 

Projektiranje prometnica i terena

Bentley-eve aplikacije za projektiranje prometnica kao što su InRoads, GEOPAK i MX nude kompletna rješenja za razvoj koridora i projektiranje složenih prometnica.

 

Upravljanje informacijama o objektima

Bentley-evi produkti omogućavaju profesionalcima u svim odjelima upotrebu prostora i informacija koje mogu biti generirane iz BIM aplikacija ili drugih izvora.

 

Statički proračuni i projektiranje

Bentley nudi najrazumljivije grupe proizvoda za strukturno projektiranje: RAM, STAAD i ProSteel. Ovi fleksibilni produkti omogućavaju lagano proračunavanje, projektiranje, izradu detalja, dokumentiranje i BIM podatke za zgrade, tvronice i druge građevinske objekte.

 

 

Pretvorba geoprostornih rastera i dokumenata

Bentley pruža jedinstvene i moćne aplikacije za manipulaciju s rasterima: Bentley I/RAS B i Bentley Descartes.

 

Upravljanje transportom

Bentley-eva rješenja nude paralelan fokus na upravljanje i odražavanje transporta.

 

 

Upravljanje geoprostornim podacima

Bentley-evi produkti za geoprostorno upravljanje podacima su bazirani na posebnoj bazi podataka koja osigurava točnost informacije o infrastrukturnim projektima i uvijek je dostupna korisnicima u svako doba.

 

Projektiranje i analiziranje sustava vodoopskrbe i odvodnje

Bentley Haestad Methods rješenja kontinuirano postavljaju standarde u hidrauličkim i hidrološkim analizama, projektiranju i upravljanju. Ovi proizvodi pokrivaju kompletno projektiranje, građenje i upravljanje sustava vodoopskrbe i odvodnje kroz cijeli životni vijek sustava.

 

Geoprostorni prikaz na internetu

Bentley-evi alati za geoprostorni prikaz na internetu podržavaju brzo kreiranje internih i externih Web stranica za geoprostorne i infrastrukturne informacije.